in samenwerking met

MEER INFO

Wilt u gebruik maken van een partiële prothese of een frameprothese, of bent u benieuwd naar de kosten en mogelijkheden hiervan? Tandprothetiek Sliggers heeft vele jaren ervaring, waardoor we u op dit gebied uitstekend van dienst kunnen zijn. We maken gebruik van de meest moderne en meest geavanceerde technieken en werken met een eigen implantoloog en diverse andere specialisten.

U kunt direct bij ons terecht, zonder verwijzing van uw tandarts. Bent u op zoek naar de beste zorg in de vorm van een partiële prothese of een frameprothese?
Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zorgen graag voor een intakegesprek, zodat u direct weet waar u aan toe bent.

Gedeeltelijke tandprothese

Dit is om de gaten op te vullen waar tanden of kiezen ontbreken. Een gedeeltelijke tandprothese valt onder te verdelen in:

Kunsthars:

Deze gedeeltelijke tandprothese is gemaakt van een kunststofmateriaal. Een plaatje bedekt het gehemelte of het oppervlak rond de tong in de onderkaak. Het kan met metalen klemmen aan de natuurlijke tanden worden bevestigd om het op zijn plaats te houden.

Metaal:

Het metaal dat gebruikt wordt is van chroom-kobalt. Een metalen tandprothese [frame] bedekt maar een deel van het geheel.

gedeeltelijke prothese